BellaUmbria.dk

daende

Madkursus i Italien - Mad,- og vin oplevelse med italiensk kok

Madkursus Italien 5

Madkursus Pasta med tomater og mozzarellaMadkursus Italien 4Madkursus Fritterede zucchini blomsterMadkursus Italien 6

 

 

 


Madkursus Aldina og JeanetteEfter successen sidste år, åbner vi også i 2017 dørene op for en helt enestående oplevelse, madkursus i Italien: Fire dage med madlavning hvor vi skal gøre bekendtskab med de lokale produkter – både i køkkenet og hos producenten. Vi skal smage forskellige vine, god oliven olie, diverse oste, bønner, skinker og pølser. Vi skal lave frisk pasta, risotto, gnocchi, diverse kødretter og lidt desserter. Vi skal lade os inspirere af et væld af antipasti; altsammen i selskab med Aldovina Frullano som har arbejdet både professionelt og privat med det Umbriske køkken i 50 år. Hun vil med sikker hånd lede os gennem et udvalg af retter fordelt over 2 frokoster og 4 aftens måltider som vi tilbereder og spiser sammen. Jeanette er på sidelinien så alle får optimalt udbytte af Aldovinas visdomsord!

I første omgang bliver madkurset afholdt på Poggio dei Laghi fra søndag d 23. april til fredag d 28. april, med mulighed for at forlænge opholdet til søndag d 30. april for et mindre beløb.

Programmet ser sådan ud:

Madkursus 8.06.09 30Søndag eftermiddag Ankomst og indkvartering, søndag aften velkomst og fællesmiddag

Mandag Fælles morgenmad, senere på formiddagen mødes vi første gang med Aldovina og går i køkkenet. Efter frokosten tager vi til vingården "Madrevite" og smager deres gode vine. Senere går vi igen i køkkenet.

Tirsdag Fælles morgenmad hvorefter der er en frisk gå-tur til Patricia Bittarellei som dyrker biologiske bælgfrugter og kornsorter. Her hører vi om hendes produkter, slowfood og indtager en god frokst ledsaget af vin fra Anna Gattobigio. Om eftermiddagen skal vi igen i køkkenet med Aldovina.

Madkursus Italien 3Madkursus Italien 1Onsdag Fælles morgenmad og afgang til marked i Castiglione del Lago, hvor vi får en snak om de lokale pølser, skinker og oste. Selvfølgelig skal vi også smage og nyde et godt glas vin. Om eftermiddagen skal vi i køkkenet med Aldovina.

Torsdag Fælles morgenmad og derefter i køkkenet med Aldovina. Efter frokosten skal vi en tur til Colle Santa Mustiola hvor vi skal smage en af Italiens 10 bedste vine! Sidst på eftermiddagen skal vi for sidste gang i køkkenet.

Fredag Afrejse for dem der ikke ønsker de 2 dages extra afslapning!

Tag din ægtefælle, kæreste, ven eller veninde med og bo 2 eller 4 i en lejlighed. Alle kan deltage der kræves  kun lysten til, og interessen for god mad og vin! Prisen for hele opholdet incl. madkursus dage, vareforbrug, vin, 4 x morgenmad og 2 frokoster ude:

Lejlighed normal/ kursus ialt 5 dage € 440,- pr. person (v. 2 personer)

Lejlighed stor(plads til 2 par) / mad kursus ialt 5 dage € 410,- euro pr person (v. 4 personer)

Tillæg for extra 2 nætter i normal lejlighed 65 euro pr person

Tillæg for extra 2 nætter i stor lejlighed 50 euro pr person

Transport på de guidede ture foregår i egen bil – evt. samkørsel kan aftales på stedet.

Fra Billund til Pisa kan flyves søndag - søndag med Ryanair. Fra København er daglige fly til ROM.

Madkursus AntipastiMadkursus Di Filippo gæs

Madkursus Fritterede zucchini2

 

 

 

 

Seneste artikler