BellaUmbria.dk

Lej ferielejlighed i Umbrien

Oversæt

Tilmeld dig til nyhedsbrev

facebook BILLIG HJEMMESIDE

velkommen bellaumbria.dk

 

ferielejligheder i Toscana og UmbrienFerielejligheder i Toscana og Umbrien

Vi er en dansk familie der udlejer ferielejligheder i Toscana og Umbrien. Vi er residente her hele året og giver en solid dansk service med råd og vejledning, til vores gæster der har valgt feriebolig i Toscana eller Umbrien.

Se hvor billigt det kan gøres at besøge Toscana og Umbrien. Vi arbejder direkte sammen uden fordyrende mellemled med alle de lokale steder I kan se på vores side, og vi har et meget stort lokal kendskab. Langt de fleste steder vi arbejder sammen med har pool, nogle er private huse der egner sig til større familier. Hvis I vil have en ferie i midtitalien på grænsen mellem Toscana og Umbrien, kan I starte her.

 

Mad og vinMad og vin

En af de ting vores førstegangs gæster altid pladask falder for er "det fattige umbriske køkken" Det er årstidens friske råvarer, de enkelte opskrifter, kort sagt: "Slow food" på øverste hylde. Læs også om super vinene fra området i midtitalien; De store Toscanere, De nye fremstormende Umbriske vine der af italienerne bliver betegnet som et af de mest spændende og trendsættende i øjeblikket. Vi har altid guidede vinture i sæsonen for vores gæster til nogen af de bedste steder, og madkurser for grupper eller enkelte personer når der er forespørgsler på det. Smag på; Salsiccia pølser, prosciutto, trøffel, frisk pasta, brødsalater og masser mere... Hvad med et glas af en af italiens 10 bedste Sangiovese rødvine på bordet til måltidet!  

 

aktiv ferie i Toscana og UmbrienAktiv ferie i Toscana og Umbrien

Mellemitalien tilbyder en sand perlerække af kunst og kultur skatte men også naturen er en helt enestående oplevelse der spænder fra øde bjergområder, frodig landbrugs jord til floder og søer. Der er en bred vifte af fritids aktiviteter der alle udfolder sig i Toscanas og Umbriens smukke natur. Se de mest populære aktiviteter; Cykelferie, på Vespa i midtitalien, til hest i de smukke bakker, trekking, tennis, golf, vandland og meget mere. 


Jeanette og Klaus er klar til sæsonen 2018.

Jeanette Frank og Klaus Lykke SørensenVi er klar med sæsonen 2018! De bedste uger på de bedste steder skal bookes nu, hvis I vil være sikre på at der er ledigt. Hvis I vil have en ferie i den nye sæson ud over det sædvanlige, så det er bare at maile eller ringe til os, og vi skal gøre hvad vi kan for at hjælpe med at finde den helt rigtige ferie for jer.

Vi vil gerne ønske alle vore besøgende på siden en mild og hurtigt overstået vinter.

Jeanette Frank og Klaus Lykke Sørensen