BellaUmbria.dk

daende

En dejlig dag med ”Cantine Aperte” Her i Vaiano hos Cantina Madrevite!

Cantine Aperte Madrevite 5

Cantine Aperte Madrevite 3 Cantine Aperte Madrevite 2 Cantine Aperte Madrevite 1

 

 

 


Sidste weekend i maj
er der hvert år åbent hus på over 60 vingårde her i Umbrien og de gør noget ud af det; Vine fra Toscana og Umbrien er en oplevelse. Vin i glasset, smagning af pølser, skinker, Peccorino oste, levende musik og hygge - de lokale og turister imellem!

Cantine Aperte Madrevite 7Cantine Aperte Madrevite 8Vi skal på Vingården Madrevite og tilbringe en skøn eftermiddag med Madrevites  super vine:  Reminore af 100% Trebbiano Spoletino – en hvidvin med en stor rund smag. Rosévinen La Bisbetica af 100% Gamay Trasimeno – en ferskenfarvet vin som har både saft og kraft til at følges med en god pastaret eller et antipasto bord! Glanio en rødvin af Sangiovese som har en god fylde og er nem at drikke. Che Syrah Sará er lavet af 100% Syrah og er en kraftig vin med en overraskende blødhed. Den sidste af deres rødvine er Capofoco der er en ren Montepulciano drue, fadlagret – en kraftig rødvin der virkelig slår fortænderne ind og kræver en stor rød Fiorentiner steak!  

Cantine Aperte Madrevite 9Cantine Aperte Madrevite 11Cantine Aperte Madrevite 12Til gode vine hører også god mad og her var flere lokale producenter repræsenteret bla. vores lokale oliven mølle hvor man kunne smage bruschetta med olie og købe deres gave pakke med chilli olie, rosmarin olie og citron olie...uuummm! En anden bod har smagsprøver på forskellige pølser, salami, skinker og oste...og vi må bare have et stykke af den lækre Peccorino/Capra ost med hjem! For at følge hyggen helt i hus spiller der hvert år et live band som f.ek ; ”I Brillantina” som spiller gamle Italienske hits fra 1930 og nogle årtier frem! Solen skinner forhåbentlig på en uforglemmelig autentisk tour i Umbrisk vin og specialiteter.

Også i år er der "Cantine Aperte" hos Madrevite lørdag og søndag 25 - 26 maj. Stadig ledige pladser på enkelte af vores feriesteder i Vaiano og Villastrada! Ci vediamo.Cantine Aperte Madrevite 10

Cantine Aperte Madrevite 6

Seneste artikler