BellaUmbria.dk

daende

Madkursus i Italien - Mad,- og vin oplevelse evt. med italiensk kok

Madkursus Italien 5

Madkursus Pasta med tomater og mozzarellaMadkursus Italien 4Madkursus Fritterede zucchini blomsterMadkursus Italien 6

 

 

 


Efter successen sidste år, åbner vi også i 2020 dørene op for en helt enestående oplevelse; Madkursus i Italien på Poggio dei Laghi: I tager de dage I kan afse og vi sørger for at program bliver strikket sammen, med madlavning hvor vi skal gøre bekendtskab med de lokale produkter – både i køkkenet og hos producenten. Jeanette står for dagene i køkkenet med de lokale retter, god oliven olie, diverse oste, bønner, skinker og pølser. Vi skal blandt andet lave frisk pasta, risotto, gnocchi, diverse kødretter og lidt desserter. Maden tilbereder vi og spiser sammen med et godt glas til. Klaus sørger for vinturene, der indbefatter noget af det bedste italienske der kan opdrives og vel at mærke vine der ikke findes på de danske hylder. Der bliver selvfølgelig også plads til lidt afslapning på Poggio dei Laghi i haven, eller ved poolen og tid til på egen hånd at udforske det bedste af Toscana og Umbrien!

I skal bare finde sammen med venner fra klubben, naboer, familie eller andre og skrive til os på 4danesi@gmail.com og vi finder egnede datoer for jer, der passer sammen med en flyver herned, se vores Link.

Programmet kunne være som følger:

Madkursus 8.06.09 30 

I månederne april og maj/juni har vi mulighed for at sætte et program sammen, efter jeres ønsker - Slå jer sammen 2 - 3 par, eller mere og kontakt os på 4danesi@gmail.com for uforpligtende tilbud. Antal af dage og inhold i programmet er op til jer,- Ét forslag kunne være;
Lørdag:
Ankomst (se evt. SAS nye rute Aarhus-Rom eller Kbh.-Firenze) Indkvartering på Poggio dei Laghi (se link med priser på lejlighederne) velkomstmiddag og præsentation af hvad området byder på.
Søndag:
Fri til egne ture i området.(Se aktiviteter i Toscana og Umbrien)
Mandag:
Først vinsmagning hos Madrevite, hvor den yngre generation af familien, har løftet dette sted op til at være noget af det bedste vin fra Umbrien lige nu. Her eksperimenteres med druerne og der laves hvid, rosé, og en hel række røde, hvoraf et par stykker er fadlagrede. Derefter skal I have en oplevelse for livet; Vinsmagning hos Fabio Cenni, som laver en af Italiens ti bedste rødvine på ren sangiovese drue. Oven i hatten får I en rosé og en Chianti fra øverste hylde og det hele er bygget op omkring et etruskisk gravkammer. Sidst på eftermiddagen skal I i køkkenet sammen med Jeanette til lidt inspiration udi det umbriske køkken.
Tirsdag:
Fri til egne ture.
Onsdag:
Vi skal til Castiglione del Lago og have frokst ved Riccardo´s Charcuteri. Vi smager de lokale pølser, skinker, peccorinooste, olivenolie og et par nye vine. Derefter besøger vi Morami, hvor Sabrina egenhændigt har kreeret sin egen version af det at lave vin i topkvalitet, uden at skele til hvad andre gør. I får en oplevelse på krop og sjæl af både hvide og røde vine, serveret med Sabrina´s teater om det at lave vin og at smage. Sidst på eftermiddagen, går vi igen i køkkenet med Jeanette.
Torsdag:
Fri til egne ture.(Se tur forslag).
Fredag:
Tager vi afsted til Magione, hvor vi besøger Cantina Berioli. Her skal vi have en kombineret frokost,- og vinsmagning på den gamle familie ejede vingård, hvor der laves højkvalitetsvine til meget rimelige priser og vel at mærke, vine som vi ikke finder på nogen hylder i Danmark. En enkelt fadlagret hvid og to røde, garneret med en Vinsanto af høj klasse, er bare lidt af det I kan forvente herfra. Vi slutter ugen af med en god middag på Poggio dei Laghi.
Ialt € 230,- pr. person + lejlighedens pris. Al transport i egen bil/lejet bil
Gå ikke glip af en unik oplevelse her på grænsen mellem Toscana og Umbrien sammen med Jeanette og Klaus, der hygger om jer!

Madkursus AntipastiMadkursus Di Filippo gæs

Madkursus Fritterede zucchini2

 

 

 

 

Seneste artikler