BellaUmbria.dk

daende

Billig bryllup og fest i Italien

Mangler i wedding planner til jeres bryllup I Italien, tager vi os nemt og billigt af sagen. Vi har allieret os med større agriturismer hvor der både er restaurant og indkvartering til alle gæster. Det kunne også bare være den store fest der skal holdes i Italien, sølvbryllup eller kobberbryllup i hyggelige og familiære omgivelser, eller den store fødselsdag som i har tænkt at lave om til en uforglemmelig tur til Italien. Giv jeres gæster en oplevelse og hold festen sammen med dem i Italien.

Dansk bryllup i Italien

Bliv gift i ItalienVi klarer nemt et billig bryllup eller den store fest i Italien

Igennem mere end 15 år har vi arrangeret fødselsdag, sølvbryllup og bryllup billigt her i Italien. Arbejdet som wedding planner er spændende og tager ofte lang tid og planlægning før jeres store fest kan se dagens lys. Jeres bryllup kan I trygt lægge i vores hænder, nemt og billigt tilmed. Vi sørger for alt; kirken, præsten, bilen, indkvartering, mad, vin og meget mere. Hvis i har specielle ønsker om aktiviteter, der kræver ekstra opmærksomhed er vi på pletten og følger sagen til dørs. 2013 Karina og Martin fortæller: Fra vi første gang talte med Klaus og Jeanette om at holde brylluppet i Umbrien, har vi været i gode og trygge hænder. Vi gav dem en ønskeliste, og fik et væld af idéer retur. Det har været kreativt, grundigt og kompetent". 2014 Louise og Martin fortæller: Vi havde vores drømmebryllup, og I var grunden til at det blev gjort muligt"  Her i 2019 holder vi det 12. danske bryllup her på grænsen mellem Toscana og Umbrien og vi har ikke tænkt os at stoppe der.

 Se mere på bryllupsmagasinet "Bryllup og fest"

billig bryllup italienHvor billig kan man lave bryllup eller den store fest i Italien

Det afhænger helt af jeres krav til brylluppet, fødselsdagen, sølvbrylluppet eller den store fest her i Italien. Det I kan regne med er at omkostningerne til indkvartering og den store middag er mindre end for eksempel i Danmark, og vi derfor tit kan overraske med en billig pris til den store dag. Vi finder den perfekte menu, tilpasset jeres krav og ønsker til områdets specialiteter. Det Toscanske/Umbriske køkken byder på mad der er antik, men absolut i højeste klasse. Vinene i området, udmærker sig ved at være Italiens mest frembrusende kvalitets vine i øjeblikket. I kan være sikre på at både menu og vine er i gode hænder når I planægger jeres store fest. Vi har et lokal kendskab der er ud over det sædvanlige, og sørger for at I får Italiensk kvalitet og Dansk service hele vejen. Vi tænker på alt; De fine telte med lysekroner, pynt, blomster, opdækning, indkvarteringer og ikke mindst servering på dagen under bryllupsmiddagen i Italien.   

  

Kontakt os for at få uforpligtende tilbud på et billigt bryllup  

Vi udfærdiger billigt tilbud på den store fest, uforpligtende og hurtigt efter jeres ønsker og krav. Mail os på 4danesi@gmail.com eller ring på 0039 3472491252 og vi giver vores bud på jeres store fest i Italien. Ofte kan vi konkurrere med et dansk kro-bryllup, alene af den grund at vores lokale netværk hernede er stort og vi garanterer at følge jer hele vejen til alle er rejst hjem og festen er slut.

Jeanette og Klaus