BellaUmbria.dk

daende

Udsigt i verdensklasse

Podere Maria 1Feriestedet Podere Maria er et ny-renoveret gammelt bondehus med en helt fantastidk udsigt til Monte Amiata, Chiusi og selve Chiusi søen. Her er natur og smukke omgivelser så langt øjet rækker! i haven er oliventræer, et figentræ og et kæmpe kirsebærtræ.

 

 

Podere Maria 2Oplev en af de bedste udsigter over Chiusisøen og Toscana´s bjerge. En lille privat pool ligger totalt ugeneret mellem oliventræer og med udsigten til det antike centrum af Chiusi. Her er 2 lejligheder hver med egen terrasse ud til haven.

 

 


Lago

Denne lejlighed er den oprindelige beboelse, i 2 etager med indgang enten fra vejen eller fra haven hvor lejligheden har egen spiseplads i fin havepavilion. Stueetagen består af et disponbelt rum med te-køkken og en trappe op til 1. sal hvor  det rigtige køkken med spiseplads og kamin befinder sig. Her er der stor spise stue med plads til mange. To store soveværelser; Et med dobbeltseng og et med 2 enkelt senge. derudover dejligt lyst badeværelse.  

Podere Maria Lago 1Podere Maria Lago 2Podere Maria Lago 3Podere Maria Lago 4Podere Maria Lago 5

Priser periode 2019 Priser pr. uge
September til juli € 600,-
Juli og august € 780,-

Ugeprisen er inklusiv sengelinned, el, vand, gas og slutrengøring. Skiftedag Lørdag ankomst efter kl 15 og hjemrejse før kl 11. Vi gør opmærksom på "turist skat" der betales seperat ved ankomst og kan variere lidt fra sted til sted.

Info og forespørgsel, mail til: 4danesi@gmail.com


Ciliege

Skøn ferielejlighed i stueplan med lidt forskudt niveau. Indgang fra haven med spiseplads under stort udhæng. Stue med sofa, spisebord og dejligt lysindfald. 3 trin fører ned til køkkenet med pejs og fantastisk udsigt! Mellemgang, badeværelset og mindre soveværelse med køjeseng og et større soveværelse med dobbeltseng.

Podere Maria Ciliege 1Podere Maria Ciliege 2Podere Maria Ciliege 3Podere Maria Ciliege 4Podere Maria Ciliege 5

Priser periode 2019 Priser pr. uge
September til juli € 450,-
Jui og august € 630,-

Ugeprisen er inklusiv sengelinned, el, vand, gas og slutrengøring. Skiftedag Lørdag ankomst efter kl 15 og hjemrejse før kl 11. Vi gør opmærksom på "turist skat" der betales seperat ved ankomst og kan variere lidt fra sted til sted.

Info og forespørgsel, mail til: 4danesi@gmail.com


Mere om stedet...

Podere Maria ligger i gå-afstand til byen Villastrada, hvor I finder købmand med slagterafdeling, bar, pizzeria og postkontor. her er der i juli og august flere byfester med ægte italiensk stemning og højt humør. En ferie på Podere Maria byder på slående udsigter, ro og masser af plads til afslapning i grænseområdet mellem Toscana og Umbrien.

Podere Maria mere om stedet 1Podere Maria mere om stedet 2Podere Maria mere om stedet 3