BellaUmbria.dk

daende

Her finder I en stor del af de guidede ture vi kommr til at tilbyde vore gæster i løbet af sæsonen 2019 i Toscana og Umbrien. De fleste af turene skifter hver uge, så alle har en chance for at være med på vinturen, peccorino-smagningen, middelalder byfesten eller noget helt andet i ferie sæsonen. I får også vores bedste bud på kør-selv turene, som Jeanette har forberedt til jer. De bedste indkøbsmuligheder får I også her på siden, Outlet, storcentre, specialbutikker m.m. Som en helt speciel appetitvækker giver vi jer også vore gæsters samt egne favorit restauranter der leverer madoplevelser af høj kvalitet med vine fra lokal området.

Læs mere: Ture, indkøb og restauranterJeanette og Klaus har lagt masser af tid og sjæl i dette projekt, der gerne skulle blive en god aktiv side med plads til nyheder og eventuelt også forslag fra vore gæster/besøgende på siden. En ferie i Italiens grønne hjerte tilbyder masser af oplevelser for krop og sjæl. Vi ønsker jer alle en "God tur" på siden i Toscana og Umbrien og husk I kan altid kontakte os med spørgsmål af enhver art og vi svarer altid hurtigt.

4danesi@gmail.com   

 

 

Se mere herunder om ture, indkøb og restauranter i Toscana og Umbrien på jeres ferie i midtitalien.


Guidede ture i Toscana og Umbrien

Læs mere: Guidede tureSuccessen fortsætter i næste sæson, hvor vi tilbyder guidede ture for alle der holder ferie med BellaUmbria.
Vi skal smage vin af ypperste klasse der får selv de bedste Brunelloer til at blegne, Middelalder byfest med høj stemning, eller havd med gourmet frokost på vingården med udsigt til Orvieto. Når I kommer frem til jeres feriested kigger vi forbi med ugens program for de guidede ture i netop jeres uge.

Læs mere: Guidede ture


Tur forslag i bil rundt i Toscana og Umbrien

Læs mere: Tur forslagHer finder I den korte udgave af Jeanettes tur-forslag til jeres kør-selv ture her i Toscana og Umbrien. Den mere udførlige version er at finde i info-mapperne som ligger på de enkelte feriesteder og som I bare skal bruge alt det I vil. Nogle af turene omfatter flere byer på én gang, nøje udvalgt så de passer sammen på ruten. Til den nye sæson vil mapperne blive opdaterede og nyt materiale blive tilføjet. Ud over turene indeholder mapperne en del informationer om åbningstider på museer, sø-overfart og andre praktiske ting. I finder også forslag til gode restauranter som gæsterne og Jeanette har valgt som de bedste.

Læs her kort om Jeanettes og vore gæsters bedste bud på oplevelsesrige ture i mellemitalien for hele familien. Turene er delt op i to grupper, Umbrien og Toscana. Buon ascolto!

Læs mere: Tur forslag


Indkøb

Læs mere: IndkøbSiden er fuld af gode forslag til indkøb af enhver art, hvadenten I er til mærkevare shopping eller bare vil gå på opdagelse i storcentret med mange forskellige forretninger. Der er også alle specialforretningerne såsom; Keramik, tøj, guld m.m. Nærområdets markedsdage i de forskellige byer, hvor I kan gå på opdagelse, finde frisk frugt og grønt eller bare snuse rundt sammen med de lokale. Spørg Jeanette og Klaus hvis I er tvivl, vi har altid et godt bud på indkøb i Toscana og Umbrien.

 

 

Læs mere: Indkøb


Restauranter

Læs mere: Restauranter Her finder I vores gæsters, og egne bedste bud på de bedste restauranter i lokalområdet ved Trasimenosøen. Kendetegnende for dem alle er at de har bevaret det originale og autentiske Toscanske og Umbriske køkken. Her finder I ikke nogen turistmenu, og det er netop det vore gæster kan lide ved området. Buon appetito!

Læs mere: Restauranter