BellaUmbria.dk

daende

Derfor holder man ferie i Toscana og Umbrien!

"Somme tider vender det tilbage, i dagens ubevæglige ro, det minde om at leve fordybet, absorberet, i det bedøvende lys" - "Natten" af Cesare Pavese.

Umbrien Vaiano

Kort Toscana og UmbrienMidtitalien byder på en overflod af oplevelser

Det at holde ferie i Toscana og Umbrien, grænselandet mellem de to regioner i det midtitalienske, byder på et væld af muligheder for den nordiske gæst. Middelalderbyerne i Umbrien ligger som perler på en snor, og Toscana´s bakkede grønne landskab med cypresserne stolt knejsende ude på landet kan mætte selv den mest kulturhungrende nordbo

Livet i midtitalien er sat tilbage i tiden, - markederne i småbyerne er ikke lavet for turisterne, så oplevelsen er det større når man alligevel som nordbo begiver sig af sted i den lille by og tinger om prisen på en dug, eller køber lidt af omegnens specialiteter- Trøffel, vildsvin, frisk pasta, superb olivenolie, cappuccino på torvet, eller hvad med vildtvoksende rosmarin til at krydre maden med. Områdets vine er fra øverste hylde, de store super-toscanere fra Montalcino eller Montepulciano, som er kendte verden over, eller den nye region Umbrien som stormer frem på vinkortet med mange overraskende druetyper, der gør regionen til en af de mest spændende i Italien.

Morgentåge over UmbrienHold ferie i midtitalien

En ferie i Italien byder på mere! Der er ikke langt til de større byer hvor man roligt kan bruge en hel dag,- Rom, Firenze, Assisi, Orvieto, Siena, Montepulciano, og så er der kun et par timers kørsel enten til kysten i Toscana, eller på østsiden ved Rimini, som vil gøre en ferie i Italien til noget mere. Italiens fjerde største sø "Trasimenosøen" ligger her i hjertet af Italien med en vanvittig interessant historie, og noget at kigge på og køre efter hvis man vil opleve det ægte Italien på nært hold. En stor del af Europas kulturarv ligger gemt her på museerne i de større byer, men også ude i det fri finder man vidnesbyrd om en svunden tid. Besøg Etruskergravene omkring Chiusisøen og fornem historien om Kong Porsenna der regerede her for 2500 år siden. Gå direkte til Ferielejlighederne og se alle de dejlige steder vi kan tilbyde jer her i området mellem Toscana og Umbrien.

Hold aktiv ferie i Toscana og Umbrien

Der er mange muligheder for aktiviteter i Toscana og Umbrien. Det smukke bakkede landskab er som skabt til trave,- eller cykelture, enten på de småt befærdede veje, på de mange grusveje der skærer sig igennem landskabet, eller i de store områder dækket af skov. En tur på hesteryg, trekking på grusvejene og bakkerne i Toscana og Umbrien, river rafting for hele familien eller hvad med en ballontur, op og se midtitalien fra oven. Se de mange aktiviteter der tilbydes i Toscana og Umbrien.

Kom nemt herned til Italiens grønne hjerte

…og så er det faktisk blevet rigtig nemt at holde ferie i Toscana og Umbrien og at komme herned ad den europæiske motorvej, eller med fly til Pisa, Bologna, Rom eller Firenze. Mange gæster der vil besøge midtitalien, kører selv og oplever Europa på en anden måde, andre flyver,- Der har aldrig været så mange muligheder for at komme herned og der kommer stadig nye flyruter til hvert år mod midtitalien. Tør i tage en ordentlig en på "Opleveren" så er området omkring Toscana/Umbrien et hit, og endnu ikke helt lavet om af turismen! Ciao e ci vediamo!

Panorama Toscana og Umbrien