Billig bryllup og fest i Italien

Mangler i wedding planner til jeres bryllup i Italien, tager vi os nemt og billigt af sagen. Vi har allieret os med større agriturismer hvor der både er restaurant og indkvartering til alle gæster. Det kunne også bare være den store fest der skal holdes i Italien, sølvbryllup eller kobberbryllup i hyggelige og familiære omgivelser, eller den store fødselsdag som i har tænkt at lave om til en uforglemmelig tur til Italien. Giv jeres gæster en oplevelse og hold festen sammen med dem i Italien.

Vi klarer nemt et billig bryllup eller den store fest i Italien

Igennem mere end 17 år har vi arrangeret fødselsdag, sølvbryllup og bryllup billigt her i Italien. Arbejdet som wedding planner er spændende og tager ofte lang tid og planlægning før jeres store fest kan se dagens lys. Jeres bryllup kan I trygt lægge i vores hænder, nemt og billigt tilmed. Vi sørger for alt; kirken, præsten, bilen, indkvartering, mad, vin og meget mere. Hvis i har specielle ønsker om aktiviteter, der kræver ekstra opmærksomhed er vi på pletten og følger sagen til dørs. 2013 Karina og Martin fortæller: Fra vi første gang talte med Klaus og Jeanette om at holde brylluppet i Umbrien, har vi været i gode og trygge hænder. Vi gav dem en ønskeliste, og fik et væld af idéer retur. Det har været kreativt, grundigt og kompetent”. 2014 Louise og Martin fortæller: Vi havde vores drømmebryllup, og I var grunden til at det blev gjort muligt”  Her i 2022 holder vi det 16. danske bryllup her på grænsen mellem Toscana og Umbrien og vi har ikke tænkt os at stoppe der.

 Se mere på bryllupsmagasinet “Bryllup og fest”

Hvor billig kan man lave bryllup eller den store fest i Italien

Det afhænger helt af jeres krav til brylluppet, fødselsdagen, sølvbrylluppet eller den store fest her i Italien. Det I kan regne med er at omkostningerne til indkvartering og den store middag er mindre end for eksempel i Danmark, og vi derfor tit kan overraske med en billig pris til den store dag. Vi finder den perfekte menu, tilpasset jeres krav og ønsker til områdets specialiteter. Det Toscanske/Umbriske køkken byder på mad der er antik, men absolut i højeste klasse. Vinene i området, udmærker sig ved at være Italiens mest frembrusende kvalitets vine i øjeblikket. I kan være sikre på at både menu og vine er i gode hænder når I planægger jeres store fest. Vi har et lokal kendskab der er ud over det sædvanlige, og sørger for at I får Italiensk kvalitet og Dansk service hele vejen. Vi tænker på alt; De fine telte med lysekroner, pynt, blomster, opdækning, indkvarteringer og ikke mindst servering på dagen under bryllupsmiddagen i Italien.

Kontakt os for at få uforpligtende tilbud på et billigt bryllup

fødselsdag i italienVi udfærdiger billigt tilbud på den store fest eller bryllup i Italien, uforpligtende og hurtigt efter jeres ønsker og krav. Mail os på 4danesi@gmail.com eller ring på 0039 3472491252 og vi giver vores bud på jeres store fest i Italien. Ofte kan vi konkurrere med et dansk kro-bryllup, alene af den grund at vores lokale netværk hernede er stort og vi garanterer at følge jer hele vejen til alle er rejst hjem og festen er slut. Lad jeres bryllup i Italien , eller den store fest blive holdt i midtitalien i trygge rammer og fantastiske omgivelser.

Jeanette og Klaus

Klar til bryllupsmiddagen

Tid til fotografering efter cermonien

Super opdækning i jeres farver ved de runde borde

Else Marie er klar til at vie det danske par i kirken i Italien

Klar til eftermiddags buffet i haven med bobler

Alfa Romeo til brylluppet

Den smukke gamle Giulietta klæder brudeparret

Brullupskagen hører sig til

Aftenstemning ved poolen under himmel og lysekroner

Corrado med hans Giulietta

Olivenlundsbesøg på Tuk Tuk

hygge ved buffeten i haven

Buffet lækkerier

Buffet specialiteter af høj karat

Gode gamle italienske pop-hits til at løfte stemningen

Efterårs tema efter jeres valg med druer mm.

Forløsende kys efter cermoni i olivenlunden

I kan vælge rustikt tema med egetræsborde til bryllupsmiddagen

Poggio dei Laghi bryllupsklædt i aftenlys

Natbaren klar efter bryllupsmiddagen med musik og dans

I kan også holde bryllupscermonien i vores olivenlund

Kan man få rød løber og halmballer til cermoni? Yes

Country tema med rustikke farver er "in"

Der bydes selvfølgelig på baren

Brudebuket en selvfølge med jeres tema farver

Bryllupsgæsterne er klar til fest

Altid et smukt dækket bord til middagen

Bryllupstalen er et af højdepunkterne under middagen

Poolen giver stemning over middagen

Dansegulvet venter efter en fem-retters menu

"Best man" står klar ved gommens side

Måneskin holder vagt over brylluppet

Egetræsborde og country tema (slideshow slut)