Billig bryllup og fest i Italien

Mangler i wedding planner til jeres bryllup i Italien, tager vi os nemt og billigt af sagen. Vi har allieret os med større agriturismer hvor der både er restaurant og indkvartering til alle gæster. Det kunne også bare være den store fest der skal holdes i Italien, sølvbryllup eller kobberbryllup i hyggelige og familiære omgivelser, eller den store fødselsdag som i har tænkt at lave om til en uforglemmelig tur til Italien. Giv jeres gæster en oplevelse og hold festen sammen med dem i Italien.

Vi klarer nemt et billig bryllup eller den store fest i Italien

billig bryllup italien wedding italy

Igennem mere end 20 år har vi arrangeret fødselsdag, sølvbryllup og bryllup billigt her i Italien. Arbejdet som wedding planner er spændende og tager ofte lang tid og planlægning før jeres store fest kan se dagens lys. Jeres bryllup kan I trygt lægge i vores hænder, nemt og billigt tilmed. Vi sørger for alt; kirken, præsten, bilen, indkvartering, mad, vin og meget mere. Pernille og Nikolaj skriver i 2022:

Vi havde et fantastisk bryllup, arrangeret af Klaus og Jeanette. Tænk at man kan få en hel weekend med tætte venner og familie til priser man dårlig kan få en enkelt aften for i Danmark. Vi bobler af glæde og minder. Perfekt arrangering af bryllup fra Jeanette og Klaus.

Det er tydeligt at Jeanette er helt på hjemmebane i planlægningen, masser af gode forslag, med fuld mulighed for at få sine ønsker taget med, og man føler sig i trygge hænder lige fra start.  Man finder ikke en mere passioneret vinkender end Klaus, og hans elegante og nede på jorden fortællinger om vin til vores vinsmagning fik alle gæster til at lytte og lære noget nyt.

En oplevelse som alle vores gæster husker. Ceremonien var så smuk, Jeanette havde til perfektion fået bestilt de blomster vi ønskede og brudebuketten var spot on. Smukke omgivelser og et skønt sted at holde det på I Romiti. Mere autentisk bliver det ikke. 

Brylllupsmiddag med gazeboer ved poolen var helt unikt. Solen gik stille ned under middagen, alt i mens vi fik den lækreste middag og dejlig vin. Til sidst fantastisk fest med godt anlæg, lys og dans. Alt spillede til punkt og prikke.
Vi kan varmt anbefale at bruge Max som fotograf til brylluppet, så man får sine minder foreviget på en professionel måde. 

 

Max klarer jeres bryllupsfotos professionelt også med drone

Hvis I vælger Max som jeres bryllupsfotograf, vil I være sikre på en professionel behandling fra start til slut. I kan vælge mellem flere pakkeløsninger, alt efter jeres behov og ønsker; Potrætfoto, selve cermonien/vielsen, buffeten, samt bryllupsmiddagen og den efterfølgende fest/dans. I kan også få lavet en bryllupsvideo, eller hvad med nogle billeder fra oven med drone. Max siger: “Kom med jeres ønsker til bryllupsfoto og sammen designer vi den pakke, der er perfekt til jer. Jeg dokumenterer de vigtige øjeblikke på jeres store dag med video og billeder, der fortæller en historie om jeres kærlighed til hinanden. En historie, som I kan gense igen og igen, og gemme for evigt”

Skriv direkte til Max og få uforpligtende tilbud på jeres bryllupsfoto; info@fotobymax.com eller ring og hør mere på; 0039 340 62 00 341
Se Max´s hjemmeside HER 

Billedet er fra kirken i San Biagio, Lykke og Nicolai´s bryllup juni 2023

Billig foto by Max bryllup

Martin Steiger laver jeres vielsesringe “On location” sammen med jer

Martin Steiger er smykke-kunstner, uddannet i Lucern i Schweiz, to år på statsinstituttet i Firenze for kunst, arbejdet for Cartier og ikke mindst for guldsmedene på Ponte Vecchio i Firenze. Han bor heldigvis for os, lige her i Vaiano, Umbrien. Tænker I på at få lavet et sæt vielsesringe, som er jeres helt egne unikke ringe, lavet på stedet, sammen med jer, så lad Martin give jer oplevelsen med i købet.

Der bliver brugt to materialer; Guld i 22 karat 916/00 samt ren kobber. Som symbol er det vigtigt at det er to elementer, der smeltes sammen i jeres nærvær. Farven af legeringen er gul intens med en varm glød. I vil få lov at dele den lille stanglegering, hvorfra Martin vil kreere de to ringe. Ringene bliver slået med en hammer, for at give dem deres helt egne unikke udtryk. Martin slutter af med at indgravere jeres navne og dato og I skal naturligvis skåle på vielsesringene med et glas god Champagne.

Lad Jeanette og Klaus kontakte Martin, hvis I vil høre mere om ringene og bestille tid for tilblivelsen,- skriv til 4danesi@gmail.com Prisen for de to ringe inklusive guld, kobber og Martins arbejde, er ca. € 2.000,- (forbehold for prisændringer tages) 

Kontakt os for at få uforpligtende tilbud på et billigt bryllup

fødselsdag i italienVi udfærdiger billigt tilbud på den store fest eller bryllup i Italien, uforpligtende og hurtigt efter jeres ønsker og krav. Mail os på 4danesi@gmail.com eller ring på 0039 3472491252 og vi giver vores bud på jeres store fest i Italien. Ofte kan vi konkurrere med et dansk kro-bryllup, alene af den grund at vores lokale netværk hernede er stort og vi garanterer at følge jer hele vejen til alle er rejst hjem og festen er slut. Lad jeres bryllup i Italien , eller den store fest blive holdt i midtitalien i trygge rammer og fantastiske omgivelser.

Jeanette og Klaus

Klar til bryllupsmiddagen

Tid til fotografering efter cermonien

Super opdækning i jeres farver ved de runde borde

Else Marie er klar til at vie det danske par i kirken i Italien

Klar til eftermiddags buffet i haven med bobler

Alfa Romeo til brylluppet

Den smukke gamle Giulietta klæder brudeparret

Brullupskagen hører sig til

Aftenstemning ved poolen under himmel og lysekroner

Corrado med hans Giulietta

Olivenlundsbesøg på Tuk Tuk

hygge ved buffeten i haven

Buffet lækkerier

Buffet specialiteter af høj karat

Gode gamle italienske pop-hits til at løfte stemningen

Efterårs tema efter jeres valg med druer mm.

Forløsende kys efter cermoni i olivenlunden

I kan vælge rustikt tema med egetræsborde til bryllupsmiddagen

Poggio dei Laghi bryllupsklædt i aftenlys

Natbaren klar efter bryllupsmiddagen med musik og dans

I kan også holde bryllupscermonien i vores olivenlund

Kan man få rød løber og halmballer til cermoni? Yes

Country tema med rustikke farver er "in"

Der bydes selvfølgelig på baren

Brudebuket en selvfølge med jeres tema farver

Bryllupsgæsterne er klar til fest

Altid et smukt dækket bord til middagen

Bryllupstalen er et af højdepunkterne under middagen

Poolen giver stemning over middagen

Dansegulvet venter efter en fem-retters menu

"Best man" står klar ved gommens side

Måneskin holder vagt over brylluppet

Egetræsborde og country tema (slideshow slut)