Il Vecchio Frantoio

Ferielejlighed i Panicale centrum

Få skridt fra byporten i Panicale mellem Toscana og Umbrien ligger den gamle olivenmølle som med stor sans for at bevare arkitekturen, er lavet om til en dejlig atelier-lejlighed til 2-3 personer. Her har man restauranter, cafeer, teater, indkøbsmuligheder og den lokale kirke lige uden for døren. Lejligheden er rummelig og hoveddøren går lige ud til gaden der fører til Panicale´s piazza.

De antikke mure og de typiske buer i den gamle olivenmølle giver denne ferielejlighed sin helt egen charme! Det perfekte sted for en romantisk ferie i middelalderlige omgivelser. I løbet af sæsonen, er der masser af events i byen, blandt andet ugentlige musik-aftener på piazzaen eller opera og teater forestillinger. Her er restauranter, barer og forretninger lige ved døren i en af områdets absolutte perler.

Ferielejligheden


Når man træder ind fra gaden kan man se i hele længden af ferie lejligheden. I det store opholdsrum med hvælvet loft er der spiseplads, sovesofa, TV og kamin. På højre hånd bag en af de typiske buer er køkkenet snedigt placeret i et antikt skab som hvis man lyster kan lukkes for. Soveafdelingen med dobbeltseng er bag en anden bue, nydeligt adskilt fra opholdsrummet af en reol. Et stort vindue giver et dejligt lys og udsigt over dalen og kig ned til Trasimenosøen. Badeværelset befinder sig til højre for køkkenet og er adskilt med håndvask for sig og toilet, bidet og bruser særskilt i et flot designet halvrundt rum. To trin leder ned til et mindre depot med vaskemaskine som frit kan benyttes.
Periode 2024 Priser pr. uge
05/01 til 14/03 € 432,-
15/3 til 17/10 € 540,-
18/10 til 19/12 € 432,-
20/12 til 09/01 € 540,-

Ved bookning af 2. og 3. uge gives rabat på 10%. Ugeprisen er inklusiv sengelinned og håndklæder, el, vand, gas og slutrengøring. Opvarmning betales med € 10,- pr. døgn. Skiftedag Lørdag ankomst efter kl 15 og hjemrejse før kl 11. Vi gør opmærksom på “turist skat” der betales separat ved ankomst og kan variere lidt fra sted til sted.

Info og Forespørgsel mail til: 4danesi@gmail.com

Mere om stedet…

Panicale hører til en af de mere progressive kommuner ved Trasimenosøen i Umbrien, og det mærker man tydeligt i løbet af sæsonen, hvor der bliver afholdt klassiske musikarrangementer på piazzaen. Der er altid en Sagra (byfest) igang i, eller i nærheden af Panicale med forskellige temaer. Kulinariske events og vin-smagninger er tit på plakaten, vi ligger altid inde med friske opdaterede brochurer der omhandler de forskellige tiltag i Panicale. Il Vecchio Frantoio er et knaldgodt udgangspunkt for ture i området, hvor både Trasimenosøen og Chiusisøen ligger lige om hjørnet med masser at køre efter. Hvis I vil have en ferie i Italien med kunst og kultur i højsædet, så er dette et godt og billigt bud!