Nyttige links til Toscana og Umbrien

Herunder finder I nyttige links om Toscana og Umbrien og området omkring Trasimenosøen og Chiusisøen. Her er fly og transport, generelt om Italien, samt lokale links herfra Vaiano/Villastrada. Skulle der være nogen der ligger inde med relevante links som vi ikke kan undvære, er I altid velkomne til at maile til os på: 4danesi@gmail.com 

Transport, fly, tog, bil mm.
Ryanair flyruter: Flyver Billund-Pisa, Lubeck-Pisa og nu også CPH-Rom kun ca. 2 timer herfra Trasimenosøen. Rute fra CPH via Munchen direkte til Perugia! Kun on-line bestilling, check priserne udenfor sæsonen! Check-in i god tid.
Klik på: www.ryanair.com

EasyJet flyruter: Eaysyjet flyver København – Rom (Fiumicino).
Klik på: www.easyjet.com/da

Swiss: Swissair flyver København – Rom med mellemlanding i Zurich, men tit med gode priser.
Klik på: www.swiss.com

Norwegian flyruter: Flyver Kbh-Rom og Aalborg-Rom kun ca. 2 timers kørsel herfra Trasimenosøen.
Klik på: www.norwegian.com

SAS: Flyver København-Rom og Bologna, hold øje med priserne der tit og ofte er rigtig gode.
Klik på: www.sas.dk

RejseGear.dk: Webshop der forhandler lækre kuffeter, tasker og udstyr til rejsende. Perfekt til at “geare” op, inden du skal ud og opleve Italiens rige natur.
Klik på: www.RejseGear.dk

Om Italien

Italy.dk: Yderst informativ side med alt mellem himmel og jord omkring Italien og danske relationer.
Klik på: www.italy.dk

Appetito: Din italienske købmand. Specialforretning i Svendborg der udelukkende handler med italienske varer. Ost, pølser, skinker, delikatesser, vin, gavekurve og meget meget mere.
Klik på: www.appetito.dk

Dansk/Italiensk oversættelse: Birgitte Brøndsted har været ansat på den danske ambassade i Rom i 7 år, men arbejder nu selvstændigt som statsautoriseret tolk og translatør i italiensk. Hun er bosiddende i Italien og kan tilbyde bekræftede samt almindelige oversættelser af alle former for tekster, herunder juridisk, teknisk og økonomisk sprog, diverse attester, lægejournaler, kontrakter, hjemmesider mv. Se mere på hendes hjemmeside;
Klik på: www.danskitaliano.com  

Fodboldrejser i Italien: Online rejseguide til fodboldrejser i hele Europa, herunder selvfølgelig støvlelandet italien. Find guides til din favoritklub eller inspiration til din næste fodboldrejse på vores rejseblog.
Klik på: www.visitfootball.dk

Forsikringsguide til rejsende: Dansk rejseforsikringsguide med oversigt på de forskellige selskabers priser.
Klik på: www.rejseforsikringsguiden.dk

Vinhandel i Spøttrup (Skive): Her finder I Helle Gori´s butik med italienske vine og specialiteter. I kan gå på siden og finde nyheder mm. Ring evt. for at høre mere 23 45 21 12 Klik på: Hjemmets-vine.dk

Det Usynlige Italien: Jesper Storgaard Jensen tager jer med bag om Italien og italienerne. Se hans side med foredrag fra det italienske, fyldt op med stor indsigt og troværdighed. Klik på: detusynligeitalien.dk

Hotel og overnatninger

Acom hotel i Munchen: Ved kør selv ferie i Italien kan dette hotel ved Munchen være et godt sted at gøre holdt for natten. Anbefalet af vore gæster som et prisvenligt og godt sted tæt ved motorvejen.
Klik på: www.acom-hotels.de

Hotel Villalago ved Trasimenosøen: Hotellet ligger ved byen Sant Arcangelo.
Klik på: www.hotelvillalago.com

B&B på Amalfikysten i syditalien: Dejligt B&B i byen Furore midt mellem Amalfi og Positano. Højt oppe med strålende udsigt ligger dette sted i meget rolige omgivelser og pæne værelser, styret af ejeren Umberto og hans familie.
Klik på: www.lacasadelmelograno.it

Lokale links her fra Vaiano, Chiusi-søen

Madrevite, vores lokale vingård: Vaianos svar på en lokal vingård der er på vej frem med DOC kvalitets rødvin og nu også fadlagret udgave. Vi arangerer ture næsten hver uge for vore gæster der bor her hos os, I er også velkomne til selv at besøge den hyggelige familie der har lagt hjertet i dette sted.
Klik på: www.madrevite.com

Huse til salg i området: Krister Blom hjælper jer med at finde jeres drømmebolig i Umbrien og Toscana. Personlig kontakt og udstrakt service igennem hele huskøbets faser.
Klik på: www.appolloniblom.com

Ferieportaler, ferieudbydere

Campingplads ved Trasimenosøen: Helt nede ved søen i byen Sant Arcangelo ligger Camping Polvese i rolige omgivelser og med 3 swimmingpools.
Klik på: www.polvese.com