Casa Elisa

Single lejlighed med privat pool midt i landsbyen Villastrada

Midt i Villastrada, lige overfor købmanden, finder du denne perle af en ferielejlighed, til max. 4 personer, i stue etage med direkte udgang til parklignende have med privat pool; En oase af grønt! Rummelig lejlighed midt mellem Toscana og Umbrien. Perfekt udgangspunkt for ture i området her midt i Italien.

Her er lejligheden for dem der vil være helt privat med egen parkering i skygge og den store have til at slappe af i. Der er altid skygge at finde i haven med store pinjetræer og den private pool. Velkommen til Casa Elisa midt i byen Villastrada´s byliv med købmand, pizzeria, bar og alligevel på landet.

Ferielejligheden

Denne dejlige ferie lejlighed på 60 kvm. består af; Stort køkken-alrum med dobbelt sovesofa, pejs, tv og udgang til terrassen og haven samt den private pool. Smukt badeværelse og stort soveværelse med dobbeltseng. Den private have kan benyttes frit til afslapning og der er såmænd også privat parkering i skygge til rådighed for gæsterne.

Priser periode 2024 Priser pr. uge
Hele året € 600,-

Ugeprisen er inklusiv sengelinned, el, vand, gas og slutrengøring. Skiftedag Lørdag ankomst efter kl 15 og hjemrejse før kl 11. Vi gør opmærksom på “turist skat” der betales separat ved ankomst og kan variere lidt fra sted til sted.

Info og Forespørgsel mail til: 4danesi@gmail.com

Mere om stedet…

Villastrada er en hyggelig lille by med Kirke, købmand, posthus og bar/pizzeria. I Juli måned er der hele 2 eller 3 byfester med italiensk mad og musik! Ligger meget centralt med bare 6 km. til Chiusi og 14 km. til Castiglione del Lago ved Trasimenosøen.