La Casetta Gialla

Stort familiehus midt i Vaiano

Her midt i Vaiano med udsigt til Chiusisøen lige på grænsen mellem Toscana og Umbrien ligger dette dejlige hus med egen stor indhegnet have og parkering. Huset er ejet af to søstre af en pensioneret muremester som med sans for detaljerne, ene mand har renoveret det. Huset er perfekt til børnefamilier, eller flere par med 3 store soveværelser og 2 badeværelser. Større renovering af gulve og køkken i 2013, alt er nyt og lækkert.

Denisio´s døtre passer haven og huset og sørger for at det hele bliver holdt i farens ånd! Det dejlige hus ligger midt i byen med 1 km til indkøb ved den lokale købmand. Her er der virkelig meget plads og hygge for pengene. Hele ejendommen er hegnet inde med privat parkering, og stor hæk rundt om haven hvor den delvis nedgravede pool befinder sig. Oplev landsbyen Vaiano som er kommunens højeste punkt midt mellem Trasimenosøen og Chiusisøen i Italien.

Huset


Fra den rummelige hall er der adgang til alle rummene; spisestue i direkte forbindelse med køkkenet som har en kamin så der er mulighed for at grille hele året!!
Her er tre store soveværelser hvor det ene har privat badeværelse, fra to af værelserne er der udgang til altanen der strækker sig i hele husets længde.
I det store fælles badeværelse er der mulighed for at benytte vaskemaskinen.
Priser periode 2024 2-3 personer 4-6 personer
Marts, april og oktober € 400,- € 450,-
Maj, juni og september € 500,- € 550,-
Juli og august € 625,- € 775,-

Ugeprisen er inklusiv sengelinned og håndklæder, el, vand, gas og slutrengøring. Eventuel opvarmning betales med Euro 15,- pr. dag. Skiftedag Lørdag ankomst efter kl 15 og hjemrejse før kl 11. Der betales ved ankomst yderligere en kaution på € 50,- som tilbagebetales ved afrejse når alt er intakt og huset afleveret i ordentlig stand. Vi gør opmærksom på “turist skat” der betales separat ved ankomst og kan variere lidt fra sted til sted.

Info og Forespørgsel mail til: 4danesi@gmail.com

Mere om stedet…

Den private have er indhegnet af en laurbær hæk. Havens centrum er den smukt restaureret brønd som giver vand til de mange træer. Pavilionen giver dejlig skygge på varme dage. Se mere om Vaiano under “Poggio dei Laghi” Købmand 1km, bar og super tennisbane i badesandalsafstand. Pizzeria i nabobyen Villastrada(Casa Elisa Ferielejlighed Villastrada) bare 1 km væk.