Meget mere en bare en ferie

BellaUmbria kan mere end bare leje ferielejligheder ud 

Hvad er der at se i området? Er der nogen aktiviteter i Midtitalien? Jeg mangler inspiration til et italiensk måltid og vin? Alt det kan I finde her på siden og mere til; Hold den store fest eller bryllup i Italien. Bestil jeres cykelferie hos BellaUmbria. Madkursus har vi hvert år flere af, så bare spørg løs. Mulighederne er mange i Toscana eller Umbrien.

Jeanette og Klaus har gjort deres bedste for at tilfredsstille gæsterne fra nord. På vores eget sted “Poggio dei Laghi” er der vin-nørderi for alle pengene, improviserede madlavninger med gæsterne, pizza-aften og andre events i løbet af sæsonen. Bare spørg os hvis I vil mere end bare en ferie, vi er klar på det meste. Lad jeres ferie vokse og oplevelserne blive mangfoldige og autentiske. Se her hvad vi kan tilbyde vores gæster i Toscana og Umbrien.

..og det er bare lidt af paletten med oplevelser!

Fest eller Bryllup i Umbrien

Hvad med at holde jeres bryllup, fødselsdag, eller den store fest i Italiens grønne hjerte. Vi har allieret os med store agriturismer hvor der både er restaurant og indkvartering for jeres gæster.

Cykelferie Italien

Begynd jeres cykelferie i Italien, MTB på de Umbriske grusveje eller gadecykel på Toscana´s bløde bakker

Blog

Se vores blog med alt fra Midtitalien; Oplevelser, ture, yogakurser, mad og meget mere

Hvad vores kunder siger

Hvis jeg skal til Italien skal det være hos Pina – Antiche Fonti! Siger Sofie til sin mor mens de er på vintur I Toscana.

Marlene og familie

Her finder vi en utrolig hyggelig atmosfære, et beroligende landskab og et værtsskab son gør alt for at deres gæster trives.

Synnøve og Harald fra Oslo

Peter Mose og familie udtrykker det klart og kærligt: Vi elsker at komme hos jer og det gør vores voksne børn og børnebørn også. I rummer os alle med et stort hjerte!

Peter Mose og familie

Poggio dei Laghi er et sted hvor man slapper af, nyder livet men hvor også værterne er nærværende og står klar til at hjælpe med forslag til ture, indkøb og ikke mindst hygger de om gæsterne. Området er fantastisk til små udflugter til de nærliggende og spændende historiske byer. Her kommer man helt ned gear, uanset om det er på vintur eller ferie. 

Hanne og Torben fra Lemvig

Pernille var til sølvbryllup: Da vi var hos jer til Jette og Peters sølvbryllup, hjalp I os med at få lavet den fineste æresport: På selve dagen var der morgensang og den lækreste italienske middag om aftenen. Helt igennem et perfekt arrangement.

Jette og Peter fra Frederikshavn

Alberte, en af de mange børn fortæller: Der er ikke særlig langt hen til den lokale købmand, hvor man kan få alle mulige italienske lækkerier… is og kæmpe lækre vandmeloner, skinke, ost og salsiccia pølser. På den lokale sportsbar har de den bedste Italienske hjemmelavede is og pizzaer om aftenen. Sommerfesten hvor man danser sammen med de lokale og spiser ved langborde, er fedt, der er god stemning og det er sjovt. Det er rart at være hos Jeanette og Klaus, man føler sig hjemme med det samme og de gør alt for en, så man får en dejlig ferie. Pizza-aften var det bedste på hele turen, fordi man kunne lave sin helt egen pizza og hygge og lytte til musik. Vi blev altid venner med de andre børn og hyggede med dem I poolen og legede på græsplænen. Man kan tage alle de friske tomater og basilikum som man skal bruge. Hvis man har lyst må man gerne hjælpe både Jeanette og Klaus med forskellige ting; Vande blomster, lave mad, give hestene vand og meget andet.

Alberte og hendes familie

Hvorfor BellaUmbria.dk

“Det er jo ikke bare en ferie” Det er meget mere; Vi yder gæsterne der har valgt ferie igennem BellaUmbria.dk en høj service igennem deres ferie. Der inviteres på ugentlige vinture i sæsonen for alle feriegæster her i Toscana og Umbrien. Jeanette og Klaus er altid på telefonerne 24/7 hvis I har problemer i jeres ferie og vi bor mindre end 15 minutter fra alle feriestederne her mellem Trasimenosøen og Chiusisøen. Se også alle de aktiviteter området byder på, alle seværdighederne der er værd at køre efter og hvad med mad, vin og olivenolie, I lander midt i et kulinarisk mekka. Vores ferielejligheder har alle bad og toilet, køkken og de fleste steder er der pool. Start jeres ferie i trygge hænder og tag hjem med oplevelser for livet. Jeanette og Klaus ønsker jer en rigtig god ferie i Toscana og Umbrien!