Ferielejligheder

Det er nemt at bestille feriebolig i Italien på vores vifte af dejlige ferielejligheder i Umbrien og Toscana”

Mail eller ring til os med jeres ønsker og vi forsøger altid at svare indenfor 24 timer (send e-mail her: 4danesi@gmail.com ). Ved bookningen betales et depositum og vi kvitterer med bekræftelse og vejbeskrivelse, hvorefter restbeløbet betales ved ankomsten til ferielejligheden. I hovedsæsonen køres der lørdag/lørdag, udenfor sæsonen kan vi godt overtales til andre ankomst og hjemrejsedage,- Spørg os! Vores priser er altid de samme som i kan finde dem på de enkelte lokale feriesteder vi arbejder sammen med, forskellen er vores gode danske service og hurtige svartider. Vi vil gøre alt for at finde den rigtige ferielejlighed til jer og hjælper gerne med råd og vejledning under ferien da vi bor indenfor 15 minutters kørsel fra alle feriestederne.

Poggio dei Laghi

Ferie hos Jeanette og Klaus

Vores eget lille sted i Vaiano der ligger midt mellem to søer på en vidunderlig bakketop. Vi bor her selv og hygger om vore gæster og giver råd og vejledning gennem jeres ferie. Vi lejer 4 skønne ferielejligheder ud, alle hyggeligt indrettet og med udsigt over den smukke dal og Trasimenosøen.

Antiche Fonti

Hygge på højt plan hos Pina og Massimo

Antiche Fonti Ferie ejendom med dejlig pool på grænsen mellem Umbrien og Toscana. Bag landsbyen Panicarola ved Trasimenosøen ligger denne perle af totaltrestaureret landejendom; Så perfekt gennemført i gammel Umbrisk stil! 4 skønne ferie lejligheder i meget høj kvalitet, private terrasser, stor have og swimmingpool.

La Casina Bassa

En oase af fred og idyl på landet

La Casina BassaLa Casina Bassa er en antik gård, total renoveret, så alle fem ferielejligheder fremstår originale med synlige træ bjælker samt masser af flotte detaljer, hvor det antikke møder det moderne, så gæsten får en total oplevelse af et italiensk hus på landet. Værtsparret Claudia og Giordano styrer gården bio-økologisk, og med Giordano´s mange års erfaring som kok, kan man på bestilling få serveret morgenmad og aftensmad (også vegetar retter)

Il Vecchio Frantoio

Ferielejlighed i Panicale centrum

Il Vecchio FrantoioFå skridt fra byporten i Panicale mellem Toscana og Umbrien ligger den gamle olivenmølle som med stor sans for at bevare arkitekturen, er lavet om til en dejlig atelier-lejlighed til 2-3 personer. Her har man restauranter, cafeer, teater, indkøbsmuligheder og den lokale kirke lige uden for døren. Lejligheden er rummelig og hoveddøren går lige ud til gaden der fører til Panicale´s piazza.

I Romiti

Skøn agriturismo med 360 graders udsigt

I Romiti mellem Villastrada og Vaiano med udsigt til Trasimenosøen finder vi denne skønne, totalt renoverede, Agriturismo feriebolig opført i det 19. århundrede. På de 40 Ha. Produceres der olie, vin, vin santo, frugt og grønsager. Ejendommen tilbyder 4 lejligheder og 5 store dobbeltværelser samt swimmingpool. Her er masser af plads og grønne områder til børnene med flere boldbaner til fri afbenyttelse. Restaurant på stedet.

Valdilucciole

Landlig idyl med masser af plads

Valdilucciole på landet mellem byerne Chiusi og Castiglione del lago, i rolige omgivelser finder vi denne restaurerede landejendom med 4 dejlige store ferielejligheder og kæmpestor have med skøn pool på 6 x 12 meter. Lejlighederne er alle veludstyrede med bl.a. TV og er meget rummelige. I haven hvor der er masser af plads at røre sig på, er der bl.a. overdækket parkering, BBQ, cykler til fri afbenyttelse og diverse legeredskaber. Den nærmeste by Moiano ligger kun 3 km. væk med indkøb, bar m.m. De to søstre som har stedet kommer hver dag og passer pool og have, og man kan ikke undgå at komme til at elske denne familie.

La Casetta Gialla

Stort familiehus midt i Vaiano

La Casetta Gialla her midt i Vaiano med udsigt til Chiusisøen lige på grænsen mellem Toscana og Umbrien ligger dette dejlige hus med egen stor indhegnet have og parkering. Huset er ejet af to søstre af en pensioneret muremester som,- med sans for detaljerne, ene mand har renoveret det. Huset er perfekt til børnefamilier, eller flere par med 3 store soveværelser og 2 badeværelser. Større renovering af gulve og køkken i 2013, alt er nyt og lækkert.

Casa Elisa

Single lejlighed med privat pool midt i Villastrada

Midt i Villastrada, lige overfor købmanden, finder du denne perle af en ferielejlighed, til max. 4 personer, i stue etage med direkte udgang til parklignende have med privat pool; En oase af grønt! Rummelig lejlighed midt mellem Toscana og Umbrien. Perfekt udgangspunkt for ture i området her midt i Italien.

Podere Maria

Udsigt i verdensklasse

Feriestedet Podere Maria er et ny-renoveret gammelt bondehus med en helt fantastidk udsigt til Monte Amiata, Chiusi og selve Chiusi søen. Her er natur og smukke omgivelser så langt øjet rækker! i haven er oliventræer, et figentræ og et kæmpe kirsebærtræ.

Samarbejdet med de lokale feriesteder fortsætter for fuld damp! I kan som gæster hos BellaUmbria.dk forvente en solid service fra os på de lokale steder vi arbejder sammen med. Ved jeres ankomst lørdag kan I finde vores yderst nyttige “Info-mappe” med henvisninger til indkøb og udflugter i nærområdet og diverse praktiske oplysninger om jeres feriested og værterne. Vi inviterer i højsæsonen alle gæster på guidede ture i netop jeres ferieuge! Turistskatten som betales seperat, ligger på Euro 0,80 til ca. 1,00 pr. person over 14 år og kun de første 5 dage af ferien. Vi står til rådighed på vores telefoner i løbet af jeres ferie, hvis I har behov for det.

Book bolig her