Cykelferie i Italien

Tag på cykelferie i Italien i Toscana og Umbrien

BellaUmbria byder alle der har lyst til en cykelferie i Italien i trygge rammer, velkommen! Her finder I hjælp til at starte jeres cykelferie i området på grænsen mellem Toscana og Umbrien, hvor det bakkede terræn og søerne Trasimeno og Chiusi, danner særdeles smukke rammer, hvadenten I er til mountainbike, gadecykler eller citybike.

Trasimenosøen og grænseområdet mellem Toscana og Umbrien; Den perfekte cykelferie

De bløde bakker i Toscana, Umbriens hårde stigninger op mod de gamle borgmure i middelalderbyerne, grusvejene mellem søerne Trasimeno og Chiusi, I finder det hele her i grænselandet mellem Toscana og Umbrien. I kan strikke jeres cykelferie sammen som I vil; Tag jeres egen cykel med på kør selv ferie til Italien, eller lej hos vores gode velrenomerede cykel udlejer Valentini i Castiglione del Lago, hvor I får udstrakt service. Vi hjælper med specielle cykelkort til området, og dette år åbner nye asfalterede cykel veje rundt om Trasimenosøen, der er som skabt til jeres cykelferie. Mail til os med jeres ønsker til en uforglemmelig cykelferie i Italien og vi finder plads til enkelpersoner eller grupper, i de dage I har lyst til eller som passer med en billig flyver. Specielt foråret egner sig til cykelferie i Italien. I kan se vores dejlige ferielejligheder HER som danner rammen om en billig cykelferie i Italien.

Grusvejene ved søerne er som skabt til MTB ferie i Italien

Er I til MTB så vil I finde området ved søerne perfekt, med de panoramiske grusveje hvor alt ånder fred og idyl. Her er udfordringer for selv den garvede MTB cyklist, med stigninger og vanskelige skovstier og vådområder nede ved søerne. Efter en hård dag på cyklen i bakkerne er området spækket med autentiske bud på et godt måltid med friske råvarer fra lokalområdet. De fleste steder vi udlejer for har pool, hvor I kan nyde at få de brugte ben i vandet og slikke sol.

Tag gadecyklen op i bakkerne hvor det gør ondt

Her er noget for enhver smag til en ferie på racer cykel; Lige lange stræk nede ved søerne, bløde bakker og bjergrigt terræn for den øvede gade cyklist der vil have det hele med. Oplev udsigter over vinmarker, olivenlunde og de høje knejsende cypresser, eller de mægtige pinjetræer der står smukt placeret langs vejene. En cykel ferie i Toscana og Umbrien byder også på muligheden for et rigtig godt glas vin, når der skal slappes af efter cykelturen. Vi er så heldige at bo lige op ad store vinområder som, Brunello, Vino Nobile og Montefalco som vi igennem hele sæsonen tager vores gæster med til for at smage på de dyre dråber.

Tag jeres egen cykel med eller lej hos Valentini Cykler

Det er helt op til jer hvordan jeres cykelferie i Italien skal foregå! Området mellem Toscana og Umbrien er nemt tilgængeligt i egen bil, ad A1 motorvejen. I kan også leje MTB, gadecykel eller citybike hos vores gode kontakt ved Trasimenosøen “Valentini” Her bringes ud og afhentes på jeres feriested, og der er tilmed service på under udlejningen af cyklerne ved nedbrud eller defekt, kommer Valentini og klarer cyklen. En cykelferie i Italien kan gøres ganske billig og nemt, bare spørg os og vi sammensætter jeres cykel ferie i Italien lige som I vil have det. Mail til os på 4danesi@gmail.com og vi tager os af jeres cykel ferie.